۲۰ نکته درباره ی کلش آف کلن
از هم Clash of Clans و باز هم عجایب و واقعیتهایی درباره این بازی که ممکن است همه را انگشت به دهان بگذارد.
1. تبلیغات در مسابقه Super Bowl با هنرنمایی لیام نِیسون
در آخرین مسابقه Super Bowl که یکی از از پربینندهترین مسابقات و برنامههای تلویزیونی در کشور آمریکا است، بازی Clash of Clans تبلیغی بازرگانی در خلال این مسابقه داشت که در آن ستاره هالیوود و سری فیلم Taken در حال انجام این بازی روی گوشی هوشمند خود بود. این تبلیغ به عنوان پربینندهترین آگهی بازرگانی Super Bowl سال 2015 برگزیده و توسط کاربران وبسایت یوتیوب نیز به عنوان دومین تبلیغ خوب این بازی بزرگ انتخاب شد.
2. سوپرسِل: غول صنعت بازیهای موبایل
این استودیو بازیسازی که در شهر هلسینکی فنلاند متولد شد، پشت بازی Clash of Clans و سایر بازیهای پرطرفدار موبایل مانند Hay Day، Boom Beach و Pet’s vs Orcs قرار دارد. پیش از این در مقالهای به تحلیل موفقیت این استودیو پرداختم. در آن مقاله، توضیح راجع به این نوابغ فنلاندی را اینگونه آغاز کردم:
- خرداد ماه سال 1389 (ژوئن 2010) شهر هلسینکی واقع در کشور فنلاند، تولد استودیویی را جشن گرفت که اکنون یکی از معروفترین و رو به رشدترین استودیوهای بازیسازی جهان است. سوپرسل (Super Cell) توسط ایلکا پانانن (Ilkka Paananen) تاسیس شد و از یک اتاق به مساحت 30 متر مربع شروع به کار کرد و حالا علاوه بر فنلاند، در ایالات متحده آمریکا، کره جنوبی و ژاپن مستقر شده است و آن تیم بسیار کوچک سال 2010، حالا 150 نفر عضو با 30 ملیت مختلف دارد.
3. جنگ، جنگ تا پیروزی از سال 2012!
سوپرسل پس از مدتها تحقیق و توسعه و کند و کاو در عرصههای مختلف بازیهای ویدیویی، در سال 2012 اقدام به عرضه بازی Clash of Clans کرد. از آن موقع تا کنون، این بازی روند رو به رشد خود را حفظ کرده است و از یک بازی دستگاههای قابل حمل به یک عضوجدانشدنی در موبایلها تبدیل شده است. عضوی که علاقهمندان نبود آن را مانند هوا حس میکنند!
4. سوپرسل و درآمدی مانند پیدا کردن معدن الماس!
از فوریه سال جاری میلادی (آنطور که اعلام شده است) سوپرسل به طور میانگین هر روز 5 میلیون دلار از این بازی درآمد دارد. قطعا مقدار زیادی است نه؟! اما این همه ماجرا نیست.در مقاله Clash of Clans: مسیر موفقیت امپراتوری بازیهای موبایل در زومجی آمده است:
- بنا بر اعلام رویترز، سودکل سوپرسل در سال 2012 رقمی بالغ بر 101 میلیون دلار بود که با رشدی خیره کننده به 892 میلیون دلار در سال 2013 رسید و امسال این رقم 1.8 میلیارد دلار برآورد شد. این راه و روش سوپرسل است. اینکه به جای شمارهها و نسخههای مختلف از بازی خود، روی هسته آن و یک تجربه چندین و چند ساله کار کند.
5. 29 میلیون کاربر فعال
بر اساس وبسایت Re/Code علاوه بر اینکه این بازی میلیونها دلار سود را برای این استودیو فنلاندی به ارمغان آورده است، آن را بر سر زبانها نیز انداخته و کاربران زیادی جذب بازی این استودیو شدهاند. بنا بر گزارش این وبسایت، این بازی بیش از 29.5 میلیون کاربر فعال دارد. اگر شما این بازی را انجام نمیدهید پس خارج از چرخه حیات زندگی میکنید!
6. بازی روی 5 آیپد، آن هم به صورت یکجا!
جورج یائو، یکی از برترین بازیکنهای Clash of Clans، شش ماه تمام را صرف انجام این بازی روی 5 آیپد کرد، آن هم به صورت همزمان! البته از سلامت و همچنین حساب بانکی او اطلاعاتی در دست نیست!
7. حساب کاربری 10 درصد بازیکنان تامین کننده نصف سود به دست آمده
بر اساس گزارش وبسایت Wired، بازی Clash of Clans و سایر بازیهای موبایلی نزدیک به 50درصد از سود خود را مدیون تنها 10 درصد از بازیکنان صدرجدول هستند. همین موضوع میتواند علت رشد روزافزون و قارچ مانند بازیهای رایگان با استفاده از سیستم پرداخت درون برنامهای را به راحتی توجیه کند.
8. خرج کردن 7000 دلار در یک ماه! (معادل 22 میلیون و خوردهای تومان ناقابل!)
پاندا، یکی از 10 بازیکن برتر Clash of Clans در گفتگو با وب سایت Wired اعلام کرده است که ماهانه 7000 دلار برای روستای خود در این بازی خرج میکند. خوش به حال روستاییان!
9. نیروها در بازی در گروههای مختلف دستهبندی شدهاند
در بازی Clash of Clans شما میتوانید تا 5 گروه از نیروهای مختلف را برای جنگیدن به کار گیرید. این گروهها عبارت است از:
- نیروهای ردیف اول (بربر، آرچر و گابلین)
- نیروهای ردیف دوم (جاینت، والبریکر، بالون و ویزارد)
- نیروهای ردیف سوم (هیلر، دراگون و پکا)
- نیروهای اکسیر سیاه (مینیون، هاگ رایدر، والکری، گولم، ساحره و لاواهاوند)
- هیروها ( بربرین کینگ و کویین)
- Perfect Enraged Knight Killer of Assassins - شوالیه خشمگین بی نقص قاتل آدمکش!